Dilluns a Divendres de 8 a 20.30 | Dissabte de 8 a 14

Nosaltres

Qui som

Terrassa FRUIT’S és una empresa familiar que va començar el 1965 amb els meus paresquan van arribar de Lleida a Terrassa per vendre fruita, no hem estat sempre al mateix lloc, sempre hem buscat el millor lloc on poder oferir els millors productes. A la localització en la qual ens trobem ara ja portem 15 anys, i estem encantats.

Tinc la sort de comptar amb un gran equip de professionals que posa molt interès en fer bé les coses.

Per a nosaltres tu ets el més important i el nostre princial objectiu és aconseguir, en tot moment, la teva plena satisfacció, oferint un tracte amable i personal.

Com deia Steve Jobs: “L’única manera de fer un gran treball és estimar el que fas” i això fem nosaltres, gaudim amb la nostra feina, perquè a més de vendre fruita i verdura d’alta qualitat, sabem que estem contribuint a la teva bona salut i benestar.

Ajudar-te a portar una alimentació sana és una prioritat que des de Terrassa FRUIT’S ens prenem molt enserio, per això el sabor natural i la qualitat dels nostres productes és tan important.

Benvingut a Terrassa FRUIT’S, benvingut a casa teva.

Fruita, Verdura i altres productes de proximitat i gran qualitat.

Atenció més personalitzada als nostres clients.

Confiança, dedicació, amabilitat, professionalitat…Compromesos amb el medi ambient

BOSSES ECOLÒGIQUES

Nosaltres també volem posar el nostre granet de sorra amb l’eliminació de les bosses de plàstics, per això, des de fa un temps, estem utilitzant bosses COMPOSTABLES (les que utilitzen per posar els productes), és a dir, que estan fabricades a partir de productes vegetals com podria ser la fècula de patata o el midó de blat de moro.

Aquestes és poden dipositar amb els residus orgànics, perquè així es converteixi en substrat orgànic que al seu torn servirà d’abonament per a nous cultius vegetals

Bosses de malla reciclables

També tenim a la seva disposició bosses de malla. Són molt resistents, tenim de diferents tamanys, des de 3kg a 5kg. La malla permet que el producte respiri, això ajuda a la seva conservació. Les bosses tenen una gran durabilitat, perquè estan confeccionades amb materials d’alta qualitat, poden ficar-se a la rentadora.

I no et preocupis, després d’una llarga vida, les bosses són 100% reciclables. Només has de llençar-les al contenidor groc.

0 DESPERDICIEns hem unit al moviment internacional de TOO GOOD TO GO i PHENIX, dos empreses que sota el lema “ EL MENJAR NO ÉS TIRA”, han creat una app a través de la qual pots compra petits packs sorpresa de menjar a preus reduïts, això ens ajuda a salvar l’excedent de productes i donar sortida a aquells productes que per un tema d’estètica no tenen sortida, i així evitem que acabin a les escombreries.

A més anem un pas més enllà i destinem tot el recaptat de la venda d’aquest excedent a fins benefics.