Dilluns a Divendres de 8 a 20.30 | Dissabte de 8 a 14

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

  • Titular: TERRASSA FRUIT’S, S.L.
  • CIF: B64843394.
  • DIRECCIÓ: Avinguda Béjar, núm. 222
  • TELÈFON: 663 95 69 27
  • CORREU ELECTRÒNIC: terrassafruits@hotmail.com
  • DOMINI WEB: http://terrassafruits.cat/
En compliment del que disposa la normativa de protecció de dades, Terrassa FRUIT’S, S.L. informa als usuaris que és titular dels perfils a les Xarxes Socials Facebook i Instagram sota la denominació Terrassa FRUIT’S, S.L. i que aquests han estat creats amb la finalitat principal de publicitar els productes i serveis oferts per Terrassa FRUIT’S, S.L.

L’Usuari disposa d’un perfil en alguna de les Xarxes Socials esmentades i ha decidit unir-se a la pàgina creada per Terrassa FRUIT’S, S.L., mostrant interès en la informació que es publiciti a la Xarxa Social que correspongui. A l’unir-se a la pàgina de Terrassa FRUIT’S, S.L., l’Usuari està donant el seu consentiment per al tractament de les dades personals publicades en el seu perfil per part de Terrassa FRUIT’S, S.L.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

Les dades de l’Usuari a la Xarxa Social seran tractades per Terrassa FRUIT’S, S.L., únicament, dins de la pròpia Xarxa Social i en cap cas seran tractades per Terrassa FRUIT’S, S.L. fora d’ella. L’Usuari té dret a exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i limitació, davant Terrassa FRUIT’S, S.L., dirigint-se a terrassafruits@hotmail.com mitjançant escrit acompanyat de document acreditatiu d’identitat.

No obstant això, l’exercici dels drets anteriors vindrà definit per la pròpia funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris per part de Terrassa FRUIT’S, S.L., podent exercitar els mateixos, únicament, en relació a aquella informació que es trobi sota el control de Terrassa FRUIT’S, S.L. Igualment, els Usuaris podran interposar una reclamació relativa a la protecció de les seves dades personals davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a l’adreça C / Jorge Juan, 6, 28001 – Madrid, quan considerin que Terrassa FRUIT’S, S.L. ha vulnerat els drets que li són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

Terrassa FRUIT’S,S.L. realitzarà les següents actuacions:
  • Accés a l’informació pública del perfil de l’Usuari
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat a la Xarxa Social.
Publicacions

L’Usuari, un cop unit a la pàgina de Terrassa FRUIT’S, S.L., podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, Terrassa FRUIT’S, S.L. es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’Usuari.

Terrassa FRUIT’S, S.L. no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat l’Usuari.
L’Usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.
Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades per Terrassa FRUIT’S, S.L., però sí romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions, Terrassa FRUIT’S, S.L. es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’Usuari unit a la seva pàgina. Les bases legals de cada un d’ells, seran publicades en Xarxa Social, quan s’utilitzi per a això la pròpia Xarxa Social Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació. La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.
Publicitat

Terrassa FRUIT’S, S.L. farà servir la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la normativa de protecció de dades i de societat de la información.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de Terrassa FRUIT’S, S.L. perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

Si té qualsevol dubte, no dubti en contactar amb nosaltres!