Dilluns a Divendres de 8 a 20.30 | Dissabte de 8 a 14

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La protecció de les dades personals dels seus clients i de tercers és una de les preocupacions de TERRASSAFRUITS.CAT. A l’efecte de preservar-ne i garantir-ne la privacitat, i en estricte compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, la protecció de dades de caràcter personal (LOPD) un cop el client hagi emplenat el formulari, Terrassa Fruits,S.L., l'empresa propietaria de la web TERRASSAFRUITS.CAT incorporarà les dades als seus fitxers, dels quals és responsable legalment.

El client ha d’emplenar completament el formulari de registre. En cas contrari, TERRASSAFRUITS.CAT no li podrà presentar els serveis que s’ofereixen al portal. Per sol·licitar comandes de TERRASSAFRUITS.CAT el client ha de facilitar també les dades de caràcter personal que s’indiquen en el formulari de registre. El client, a més, ha de declarar que tota la informació que subministra per a l’accés als portals és vertadera, completa i precisa, i s’ha de comprometre a mantenir-la actualitzada.

El client pot accedir a les seves dades personals, rectificar-les i cancel·lar-les, en els terminis establerts a la LOPD, i es el responsable del fitxer que tracta la pròpia empresa Terrassa Fruits, S.L, el domicili de la qual és Avinguda Béjar, 222 - Terrassa. Per la seva comoditat podrà exercir els drets abans esmentats també per correu electrònic a l’adreça terrassafruits@hotmail.com o bé al telèfon 663956927.

Per Terrassa FRUIT’S, S.L. (http://www.terrassafruits.cat), la privacitat dels nostres visitants és molt important. Aquestes polítiques de privacitat delineen els tipus d’informació personal que rebem i recol·lectem en aquest lloc i la manera en què s’utilitzen.

Terrassa FRUIT’S, S.L. no revelarà la informació que vostè proporcioni en aquest lloc web a tercers, excepte en aquells casos en què la revelació sigui exigida per la legislació vigent, per ordre judicial, o per una autoritat competent governamental o d’una altra índole.

Terrassa FRUIT’S, S.L. es compromet a protegir la intimitat dels seus clients i usuaris del seu lloc web. En aquesta Declaració es descriu la seva política pel que fa a la recopilació i l’ús d’informació en aquest lloc web. Al lloc web hi ha enllaços cap a altres llocs web i tingueu en compte que aquesta política de privacitat només és aplicable a http://www.terrassafruits.cat/, no als llocs mantinguts per altres empreses o organitzacions amb els quals http: //www.terrassafruits.cat/ tingui enllaços, ni als continguts publicats a les seves pàgines. Tant l’accés als websites com l’ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l’ús que pugui fer de la informació, imatges, continguts i / o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels Usuaris, qui seran enterament responsables d’aquest accés i correcte ús. Els Usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, als l’ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i fins pels quals estan concebuts. Terrassa FRUIT’S, S.L. no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, derivades de el mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers. Si té qualsevol dubte, no dubti en contactar amb nosaltres!